Martin Belmont Photography

Bryllupsfotograf København og Sjælland

Den bedste konfetti til bryllupsbilleder

Den bedste konfetti til bryllupsbilleder 2560 1575 MartinB

Sådan skaber du det drømmekonfettiøjeblik der ser fantastisk ud på bryllupsbillederne

Konfettiskuddet, efter brylluppet, er et klassisk bryllupsfoto øjeblik. Gjort rigtigt, ser det utroligt ud, hvor parret er virkelig overrasket, ekstatisk og følelsesladet. Omgivet af deres allernærmeste, alle smilende og beundrende. Men når det ikke gøres helt så rigtigt, kan især bionedbrydelig konfetti ikke forhindre dine bryllupsbilleder i at se lidt underlige ud.

Hvorfor kastes ris og konfetti ved bryllupper?

Traditionen med at kaste konfetti ved et bryllup går tilbage til middelalderen i Italien. Dengang kastede italienerne sukkerovertrukne korianderfrø over parret efter deres bryllup. Derfor er det italienske ord for ‘konfetti’ ‘coriandoli’.

Gennem årene udviklede traditionen sig, spredte sig, og snart begyndte europæerne at kaste det symbol, der betød mest for deres kultur. For eksempel er ris eller hvede, et symbol på frugtbarhed, blevet kastet ved bryllupper i hele Europa i århundreder.

Uanset hvad der rent faktisk kastes, er konfettiens betydning normalt den samme. Tjener som et symbol på lykke, velstand og frugtbarhed.

Hvornår skal man kaste konfettien?

Typisk kastes konfetti, når parret forlader kirken/ceremonien, af deres bryllupsgæster. Hvis du skal giftes udenfor, så kan du bytte om på det, og have konfettien allerede forberedt i risposer til bryllup for enden af rækkerne, som gæsterne kan kaste, når du går tilbage ned ad gangen.

Hvis du vil sikre dig, at konfettimomentet ser perfekt ud på dine bryllupsbilleder, kan du arrangere et tidspunkt senere på dagen, når du har gruppeportrætter, for at skabe det ultimative konfettibillede af jer alle sammen.

Nogle par kan virkelig godt lide at gøre en entré til deres reception, og konfetti kan helt sikkert hjælpe dem med at opnå det. Uanset om det kastes i hånden eller skydes fra konfettikanoner! Den første dans ville også se vidunderlig ud dækket af forsigtigt faldende konfetti.

Hvilket er den bedste og værste konfetti til bryllupsbilleder?

Riskast til bryllup i København

Undgå konfetti ris til bryllup

Som bryllupsfotograf har jeg taget alle mulige forskellige typer konfettibilleder. Og jeg kan fortælle dig af erfaring, ris er den værste af de biologisk nedbrydelige konfettimuligheder derude af mange gode grunde. For det første er det selvfølgelig lille. Hvilket betyder, at det ikke vises særlig godt i fotos. At være en flødefarve hjælper heller ikke ris i at ‘poppe’ i kameraet.

Den reaktion, det skaber fra parret, er også sjældent ideel. Ris er hårdt og spidst, så når det kastes mod dig fra en højde, kan det faktisk gøre ondt. Det betyder, at par ofte blinker eller trækker underlige ansigter, når risen rammer dem. Ikke hvad du vil have fra et drømmekonfettiøjeblik!

Desuden er ris (som en form for konfetti) typisk forbudt af kirker og ceremonirum. Det betyder, at du skal have særlig tilladelse, hvis du vil bruge den.

Blomster, bobler og tuber konfetti fungerer bedst

Enhver form for konfetti, der falder langsomt og yndefuldt til jorden, er ideel til bryllupsbilleder. Da det giver tid for parret til at reagere, og fotografen til at fange det. Især blomster, såsom tørrede rosenblade til bryllup, ser fantastiske ud. Især røde, blå og lilla skiller sig virkelig ud på fotos. At være biologisk nedbrydelig er også et enormt positivt aspekt ved at bruge denne type konfetti.

Generelt, jo større og lysere konfettien, jo bedre vil den se ud på dine bryllupsbilleder. Funklende guldskiver, dristige røde og endda unikke former ser alle godt ud. Bare sørg for, at dine gæster har en smuk og brugervenlig konfettipose klar til det store øjeblik. Ellers vil de misse det vigtige øjeblik, eller du vil se dem rode gennem supermarkedsposer for faktisk at finde konfettien! Igen, ikke hvad du vil se i dine bryllupskonfettimoment billeder.

Hvis du helst ikke vil skabe rod, og foretrækker konfetti, der er lige så yndefuldt som ægte rosenblade, er sæbebobler det perfekte alternativ til konfetti! De ser godt ud på bryllupsbilleder og kan ikke undgå at få en uskyldig, legende side frem i dine gæster. Husk dog, at de beholdere, dine kære vil bruge til at skabe konfetti-boblerne, i høj grad vil blive vist på dine bryllupsbilleder. Så igen, vær venlig ikke at gå med barnlige gryder, og vælg i stedet smarte boblebeholdere, der passer til lejligheden og dit tema.

Brudevals og konfetti til bryllup i København

Fotograf til bryllup

Jeg håber, at dette indlæg har vist sig nyttigt for dig, og du kender nu den bedste konfetti at bruge til dine bryllupsbilleder! Det ville være en ære at hjælpe dig videre og faktisk spille en rolle i din store dag.

Jeg er en erfaren fotograf, der bor og arbejder i København og på Sjælland, med en kærlighed til at fotografere bryllupper i en ren og klassisk stil. Ved at vælge mig til at fange dine festligheder, kan du sikkert forsikre dine kære om, at de ikke behøver at tage billeder. Fordi jeg vil være der og udnytte hvert et øjeblik, som vil blive præsenteret i dit specielle bryllupsalbum.

Du er velkommen til at gennemse min portefølje, og hvis du kan lide det, du ser, kan du tage et kig på min prisside, hvor du finder en oversigt over mine pakker. For spørgsmål eller forespørgsler om noget, er du velkommen til at kontakte via min kontaktside.