Martin Belmont Photography

Bryllupsfotograf København og Sjælland

Bryllupslokaler i København, der vil skabe en unik ramme om jeres store dag

Bryllupslokaler i København, der vil skabe en unik ramme om jeres store dag 2560 1704 MartinB

Planlægger I at blive gift i København og leder I efter unikke bryllupslokaler? Det er ikke noget problem. Byen er nemlig fuld af charmerede steder til at holde jeres bryllup

Uanset om I er københavnere, eller I blot tager til hovedstaden for at fejre jeres store dag, så bør det være en topprioritet at finde gode bryllupslokaler. Det sted, I vælger at blive viet, og de lokaler, som I vælger at holde festen i, vil nemlig påvirke de leverandører, som I booker. Derfor bør I først vælge disse steder, og så kan I finde ud af, hvordan I kan sætte jeres eget præg på dem.

Heldigvis har vi i København mange smukke bryllupslokaler i alle mulige stilarter og størrelser. Og der er også mange andre nye steder, der er åbnet op for nylig. Dog er der også rigtig mange mennesker i København. Nogle gange om året virker det næsten til, at de alle sammen vil giftes på samme tid!  Det skaber begrænset ledighed for visse lokaler i løbet af bryllupssæsonen. Det er endnu en årsag til, at I bør booke jeres københavnske drømmebryllupslokaler så hurtigt som muligt.

Bordopdæking på Gavnø Slot før bryllup

Hvis I er ved at lede efter bryllupslokaler i København, og listen ser lidt lang ud, så behøver I ikke at bekymre jer! Jeg har nemlig lavet en liste over de steder i byen, som jeg synes, at I bør kigge på. En bred vifte af lokaler, der passer til alle stilarter, og som bør kunne huse jeres bryllupsfest, uanset om I bliver mange eller har et mindre antal gæster.

Udvalgte Bryllupslokaler i København

 

Paradehuset

Uanset om det er en intim sammenkomst eller en storslået fest, kan Paradehuset ubesværet skabe rammen for jeres drømmebryllupsdag. De har fire lokaler, som I kan vælge imellem, der kan huse mellem 10 og 200 gæster. Ud af alle de københavnske bryllupslokaler på listen har dette sted den bedste catering. Kokkene hos Mielcke & Hurtigkarl er kendte for deres lækre mad, og de vil være i stand til at skabe en personlig menu, som I vil elske. I betragtning af det fantastiske grønne område, der omgiver disse lokaler, er det bedst at opleve det i de varmere måneder. På et tidspunkt hvor I og jeres gæster kan nyde en kølig drink ude på græsplænen eller terrasserne. Og måske kan I endda blive viet ude i deres have, hvis vejret af godt, da stedet også kan arrangere dette.

 

https://kglhaveselskab.dk/paradehuset/

 

Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel er et klassisk valg til et bryllup i byen – uanset om det er stort eller lille.  Disse moderne lokaler ligger lige ved vandet, så I får en fantastisk udsigt. Deres selskabslokale har store glasvinduer, der dækker hele lokalet og giver en smuk udsigt. Og hvis udsigten til kanalen ikke er nok, kan I også feste sammen på den udendørs terrasse, hvis det er varmt nok! Cateringen er selvfølgelig rigtig dejlig, mens indretningen og udsmykningen er minimalistisk nok til at kunne blive tilpasset til jeres tema. Derudover har Marriott også alt det avancerede udstyr, som I har brug for til at underholde jeres gæster hele natten lang.

 

https://www.instagram.com/marriottcopenhagen/

 

Tribeca

Hvis I leder efter bryllupslokaler i København, der ikke er helt typiske, så bør Tribeca helt sikkert være på jeres liste. Dette New York-inspirerede pizzeria, der også sætter stor fokus på øl, er måske ikke i stand til at afholde en vielse, men de kan helt sikkert skabe en fantastisk fest for jer! Deres selskabslokale, Tribeca Next Door, kombinerer den spændende New York-stemning, som vi alle har set i filmene, med en uformel atmosfære, der passer til mindre og yngre bryllupper. Der er også en terrasse tilknyttet, som er perfekt til cocktails i solen.

 

https://www.instagram.com/tribecabeer.pizzalab/

 

Aldershvile Slotspavillon

Aldershvile er en slotspavillon i klassisk stil og er det ideelle valg for dem, der ønsker at skabe et moderne eventyr på deres store dag. Dette smukke sted ligger lige ved Bagsværd Sø, og det er både intimt og storslået på samme tid. Bygningen og grunden er stor og har mange festlokaler inden for dens 100 år gamle mure. Disse lokaler er tilpasningsdygtige, og når første sal er fuldt udnyttet, kan den rumme op til 150 gæster. Hvis I planlægger noget mere intimt, har anden sal en smuk altanstue, som kan huse op til 25 gæster. Sørg for at planlægge noget af jeres dag på den udendørs terrasse, der har udsigt over søen, da det ikke er hver dag, at I og jeres gæster oplever sådan en smuk udsigt.

 

https://www.instagram.com/explore/tags/aldershvileslotspavillon/

 

Lynetten café

Nøglen til at finde bryllupslokaler i København, der vil skabe en unik ramme om jeres store dag, er at vælge steder, der inddrager det udendørs element. Og det gør de helt sikkert hos Lynetten café. I kan ikke ønske et smukkere sted i byen at fejre jeres bryllup – Lynetten café ligger på Refshaleøen og har en smuk udsigt over havnen og Øresund. Deres flotte receptionslokale er dækket af brede vinduer og kan rumme op til 150 gæster. Perfekt til en middelstor fest. Rummet kan også deles ind i mindre sektioner, så det kan passe til mindre sammenkomster. De fantastiske kokke hos Lynetten er eksperter i at lave dansk mad med et twist. Moderne retter, der vil glæde jeres gæster og imponere dem næsten lige så meget som terrassen ved vandet! I bliver bare nødt til at prøve en cocktail her!

 

https://www.instagram.com/explore/locations/749490079/restaurant-lynetten/

 

Raadvad Kro

Leder I efter noget rustikt? Leder I efter noget med karakter? Så har jeg lige stedet til jer – og det tager kun 20 minutter at køre dertil fra hovedstaden! Når I ankommer til Raadvad Kro, vil I og jeres gæster straks føle jer godt tilpas. I vil være omgivet af roen fra de uendelige skove omkring jer og sidde ved bredden af Mølleåen. Disse smukke lokaler har ikke den støj og de distraktioner, som byen indeholder, mens den stadig er tæt nok på København til, at I ikke føler jer helt afskåret fra omverdenen. Der er en del forskellige bryllupspakker og værelser tilgængelige, der tilbyder noget for alle budget- og feststørrelser. Det største receptionsrum kan rumme op til 90 gæster og har udsigt til søen og alt det grønne rundt omkring. Det er virkelig et fantastisk sted at nyde noget af den bedste mad, som Danmark kan tilbyde.

 

https://www.instagram.com/kroraadvad/

 

Jeg håber, at jeg har hjulpet jer i jeres søgen efter bryllupslokaler, og måske har I endda fundet jeres drømmelokation i København! Det vil helt sikkert være en ære, hvis vi kunne tage skridtet videre, og at jeg kunne få lov til at være en del af jeres store dag. Jeg er en erfaren fotograf, der er bosat og arbejder i København, og som elsker at fotografere bryllupper i en ren og klassisk stil. Hvis I vælger mig til at forevige jeres bryllup, kan I sagtens sige til jeres gæster, at de ikke behøver at tage billeder. For jeg vil være der, klar til at fange alle de smukke øjeblikke så de kan blive en del af jeres særlige album.

 

I er velkomne til at kigge igennem min portfolio, og hvis I kan lide, hvad I ser, så kan I også tage et kig på mine priser, hvor I kan finde en oversigt over mine pakker. Hvis I har spørgsmål, må I meget gerne kontakte mig på min kontaktside. Se flere super attraktive festlokaler i København for neden.

Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj

H15

Halmtorvet 15, 1700 københavn v

Allegade 10, 2000 Frederiksberg

Pile Alle 14a, 2000 Frederiksberg

Flæsketorvet 68. 1, 1711 København V

Njalsgade 19/21/23, 2300 København S

Refshalevej 167G, 1432 København K

Bernstorffsgade 5, 1577 København V

Refshalevej 163A, 1432 København K

Vermundsgade 40A, 1.sal, 2100 København Ø

Nordre Toldbod 23, 1259 København K

Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Dampfærgevej 4, 2100 København Ø

Amager Strandvej 246, 2300 København S

Admiralkaj, 1253 København K

Gammel Strand 48, 1202 København K

Ny Vestergade 10, 1471 København K

Store Kannikestræde 10A, 1169 København K

Strædet 13, 1208 København K

Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

Snorresgade 22, 2300 København S

Wilders Plads 2, 1403 København K

Langelinie 10, 2100 København Ø

Raffinaderivej 22, 2300 København S

Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup

Ofelia Plads, 1252 København K

Enghavevej 40, 1674 København V

Refshalevej 28, 1432 København K