Martin Belmont Photography

Bryllupsfotograf København og Sjælland

Hvad koster en bryllupsfotograf ? En forklaring af priserne

Hvad koster en bryllupsfotograf ? En forklaring af priserne 1024 685 MartinB

Opdag hvad der bør indgå i jeres budget, når I kigger efter en bryllupsfotograf, og hvad der er inkluderet i deres priser

Jeg er sikker på, at I allerede har opfattet, at der er mange små ting, der skal budgetteres med, når I planlægger et bryllup. Og at der ingen ende er på mulighederne, og de valg I skal træffe for at skabe den perfekte bryllupsdag. Det, der koster mest, er oftest lokalerne og maden. Men hvis disse ting ikke er så vigtige for jer, er det helt okay, for det er jeres bryllup, og I kan helt selv bestemme, hvordan jeres budget skal bruges. Man kan måske sige, at jeg er forudindtaget, men som bryllupsfotograf mener jeg, at billederne fra jeres store dag bør spille en stor rolle i jeres budget. Jeg er dog klar over, at det kan være svært at vide nøjagtig, hvad I betaler for. Priser for bryllupsfotografering kan nogle gange uklare eller simpelthen forvirrende for den uindviede.

Pålidelige og talentfulde bryllupsfotografer er ærlig talt pengene værd. Når først champagnen er blevet poppet, konfettien er faldet, og I har haft jeres bryllupsrejse, er brylluppet slut. Og hvad står I så tilbage med? Jeres bryllupsalbum. Derfor kalder os fotografer vores service for en investering, da I investerer i noget – ikke kun for jeres fremtid sammen, men i noget for jeres børn, som helt sikkert vil elske at kigge på jeres bryllupsbilleder og stille spørgsmål om de mennesker, der er på billederne. Disse billeder vil blive set som forevigede minder om jeres store dag. Men for at få bryllupsbilleder, som I vil være stolt af at vise frem, bliver I nødt til at forstå priserne.

Hvad koster en bryllupsfest på Jungshoved Præstegaard

Hvad er inkluderet i prisen for bryllupsfotografering?

Prisen for bryllupsfotografering afhænger af fotografen, deres lokation og de servicer, som de tilbyder. Så når I researcher for at finde ud af, hvilken fotograf er den rette for jer, er det vigtigt at finde en professionel fotograf, der passer til jeres behov – og budget. Men selvom priserne på bryllupsfotografering varierer, er der nogle fællestræk, og i dag vil vi kigge lidt nærmere på dem.

Jeg lægger vægt på, at priserne på mine bryllupsfotograferingspakker er klare og tydelige, og derfor deler jeg en oversigt over hver pakke på min hjemmeside. I kan tjekke dem her. Og jeg er altid klar til at svare på spørgsmål om mine pakker – så tøv ikke med at kontakte mig.

Når I leder efter en bryllupsfotograf, bør I altid læse deres priser og pakker omhyggeligt. Disse sektioner på deres hjemmesider eller i deres brochurer vil variere meget fra fotograf til fotograf og kan i høj grad påvirke priserne på deres bryllupsfotografering. Så forvent ikke at blot fordi én fotograf krævede et bestemt beløb for en bestemt service, så vil en anden fotograf også kræve det samme.

Her er et par almindelige servicer, I bør være opmærksom på, og hvad de betyder.

Arbejdstid

Priserne på de fleste bryllupsfotograferingspakker er baseret på fotografens arbejdstid. Derfor bør I kigge på det inkluderede antal arbejdstimer, når I kigger på pakkerne. Jo mere tid I gerne vil have jeres bryllupsfotograf til at bruge på at dække jeres arrangement, jo mere vil det komme til at koste. Min guldpakke lover for eksempel 12+ timers fotografering, og det er den dyreste service, jeg tilbyder. Men hvis I ikke har brug for så mange timers fotografering, har jeg andre pakker med lavere priser.

Vær opmærksom på at fotografer vil opkræve mere for flere timer – og det kan blive en ret høj pris, hvis det bliver til overtid. Derfor er det vigtigt at holde tidsplanen, hvis I gerne vil holde jer inden for jeres budget.

Transport

Hvis jeres fotograf skal rejse langt for at dække jeres bryllup, vil det påvirke prisen på fotograferingen. Dette afhænger selvfølgelig af fotografen, og hvor lang transporttid de har.

Brudebuket og brudesko på Kokkedal Slot

En ekstra fotograf

Når fotografer tager billeder af større bryllupper, hvor der sker en masse, har de nogle gange brug for at hyre en assistent. For eksempel er det nogle gange ikke muligt, logistisk, for en fotograf at tage billeder af både brudens og gommens forberedelser på deres bryllupsmorgen. At have en ekstra fotograf til at tage billeder af jeres store dag er en fordel, da I vil få mange flere billeder. Men selvfølgelig vil dette også øge den samlede pris.

Redigeringsprocessen

I vil nok blive overrasket over, hvor lang tid det tager at redigere og retouchere bryllupsbilleder, og derfor spiller det en stor rolle i den samlede pris. Men tro mig – det er helt sikkert det værd! Når I får billederne tilbage, vil de se fantastiske ud, og I vil forstå, hvorfor vi redigerer hvert eneste billede så omhyggeligt.

Redigering og retouchering af bryllupsbilleder er inkluderet i alle mine pakker, så I vil ikke få nogle overraskelser, når det kommer til mine priser!

Antallet af billeder

Prisen for jeres bryllupsfotograf bør inkludere de faktiske billeder. Digitale filer vil blive sendt til jer enten via et online galleri og/eller et USB-drev. Antallet af billeder, som I modtager efter jeres store dag, vil afhænge af den pakke, som I har valg, og hvad den har kostet. Hvert billede skal redigeres og retoucheres, før de sendes til parret. Derfor skal fotografen bruge mere tid, jo flere billeder, der loves, og så bliver prisen selvfølgelig også højere.

Udstyret

En af de største omkostninger forbundet med at være bryllupsfotograf er indkøb og vedligeholdelse af udstyret. Her tales der for eksempel om kameraerne, linserne, stativerne, softwaren osv. For at kunne tage de bedst mulige billeder fra jeres bryllup, har vi brugt for det bedst mulige udstyr. Det er forbundet med en betydelig økonomisk omkostning for os. Derfor indregnes disse omkostninger, samt omkostninger for tidligere træning, kurser og materialer, når vi sætter vores priser.

Et bryllupsalbum

Jeres fotograf tilbyder muligvis et bryllupsalbum som en del af deres pakke. Det er en god mulighed, hvis I blot vil have et færdigt produkt og helst ikke vil rode rundt med at lave jeres eget album.

Uanset prisen I betaler for jeres bryllupsfotografering, og hvordan prisstrukturen fungerer, vil I få masser af brug ud af jeres bryllupsbilleder i mange år fremover. Og hver gang I kigger på jeres tidløse billeder, vil I værdsætte hvor uvurderlig en god fotograf er.

Jeg håber, at denne lille indsigt i, hvordan bryllupsfotografer sætter deres priser har været brugbar for jer, og at I måske er kommet et skridt nærmere på at finde den perfekte fotograf til jeres bryllup i København! Det vil helt sikkert være en ære, hvis vi kunne tage skridtet videre, og at jeg kunne få lov til at være en del af jeres store dag. Jeg er en erfaren fotograf, der er bosat og arbejder i København, og som elsker at fotografere bryllupper i en ren og klassisk stil. Hvis I vælger mig til at forevige jeres bryllup, kan I sagtens sige til jeres gæster, at de ikke behøver at tage billeder. For jeg vil være der, klar til at fange alle de smukke øjeblikke så de kan blive en del af jeres særlige album.

I er velkomne til at kigge igennem min portfolio, og hvis I kan lide, hvad I ser, så kan I også tage et kig på mine priser, hvor I kan finde en oversigt over mine pakker. Hvis I har spørgsmål, må I meget gerne kontakte mig på min kontaktside.