Martin Belmont Photography

Bryllupsfotograf København og Sjælland

Sådan vælger I den bedste bryllupsfotograf i København

Sådan vælger I den bedste bryllupsfotograf i København 2454 1636 MartinB

En bryllupsfotograf er en af de eneste ting, I skal booke til jeres store dag i København, som kan ses som en investering for fremtiden. Så det er vigtigt at vælge den rigtige

Når I leder efter den bedste bryllupsfotograf i København, er det vigtigt at finde en, som I kan stole på. Fordi den person – eller gruppe – I hyrer, vil blive betroet med at forevige minderne fra jeres store dag. En dag, der vil føles som om, den er slut, næsten før den starter (bare spørg enhver, der nogensinde er blevet gift!), og som aldrig kan gentages. Fotografen vil være den, der skaber det tidløse fotoalbum, som I og jeres nærmeste vil bladre igennem mange år fremover, og som vil føre til både latter og tårer. Disse billeder er uvurderlige, og derfor bør værdien af at finde den rette fotograf til jeres bryllup ikke undervurderes.

På grund af alle de ovenstående årsager er det vigtigt at være metodisk, når I leder efter den perfekte bryllupsfotograf i København. Passer deres stil til jeres smag? Kan I se jer selv i de billeder, som de har taget ved andre bryllupper? Passer de ind i jeres budget?

Bryllups fotografering på Sørup Herregaard

I dag vil vi finde ud af, hvordan I kan finde den ideelle person til at forevige minderne fra jeres store dag og forhåbentligt hjælpe jer med at booke den ideelle fotograf til jeres bryllup.

Sådan vælger I den rette bryllupsfotograf i København for jer


Passer fotografen ind i jeres budget?

At tale om budgetter er nok ikke den mest spændende at begynde med, men det er helt sikkert noget, som I bør tænke over, når I begynder at lede efter en bryllupsfotograf. At beslutte tidligt, hvad I kan bruge på fotografering, vil spare jer for en masse problemer i det lange løb. Og det vil også forhindre jer i at booke en fotograf, som I ikke har råd til.

Bryllupsfotografer i Danmark (og andre lande for den sags skyld) har alle forskellige priser. Men I får altid, hvad I betaler for. Det er dog vigtigt at huske, at jeres bryllupsbilleder er en investering for fremtiden, når fotografer giver dig høje priser for bryllupsfotografering. I vil aldrig komme til at bruge invitationerne igen, spise kagen igen og bruden vil heller aldrig komme til at bære brudekjolen igen, men I vil helt sikkert komme til at kigge i fotoalbummet fra jeres bryllup igen – måske endda en gang om måneden. Så hvis I kan flytte lidt rundt på jeres budget for at bestille den ideelle bryllupsfotograf til jeres bryllup, så er det en god idé at gøre det. Så længe I bliver inden for jeres budget.

Læs altid det med småt for at se om din fotograf har ’skjulte gebyrer’. Disse små detaljer kan virkelig blive til en stor sum, som kan overraske bryllupsparret, når de får deres endelige faktura. Disse gebyrer kan inkludere overtid, en ekstra fotograf, rettigheder til printning eller en månedlig/årlig omkostning for et online bryllupsalbum.

Har I booket jeres bryllupslokaler?

I bør ikke begynde at lede efter jeres bryllupsfotograf, før I har booket jeres drømmelokaler i København. Disse bør altid bookes først, da de kan have en effekt på alle de andre leverandører, I skal booke.

Det er smart at vide, hvilket sted I skal giftes, før I kontakter potentielle fotografer, og det er en bonus, hvis de har fotograferet der før, eller i det mindste kender området. Når I booker lokalerne, kan det være smart at spørge dem, om de har anbefalinger til en god fotograf eller videograf, så I kan se eksempler på billeder, de har taget på det sted, I har bestilt.

Bordpynt før bryllup på Sonnerupgaard Gods

Passer deres stil til jeres egen?

Der er et par få hovedgrene inden for bryllupsfotografering, og hver fotograf i København vil specialisere sig i én, eller måske to i særdeleshed. En blanding af forskellige stilarter hjælper med at udvikle hver enkelt fotografs unikke look og giver deres billeder en signatur. At kende forskellen mellem de forskellige fotograferingsstilarter er altid en god ting, når I starter jeres jagt efter en fotograf, da det vil hjælpe jer med at pejle ind på, hvilken fotograf I gerne vil have. Det gør det også nemmere at fortælle jeres fotograf, hvad I rent faktisk har brug for.

Lav noget research på de forskellige grene inden for bryllupsfotografering: traditionelle, moderne og editorial. Når I har vurderet hver stilart, bør I vælge den, der taler mest til jer. Hvis I har besvær med at vælge, kan I tænke lidt over, hvad I måske vil tænke i fremtiden. Vil I måske synes, at det er pinligt, at I valgte at få taget nogle vilde billeder, der måske allerede vil virke pinlige efter et par dage? Tænk på hvordan jeres forældre vil have det, når de kigger i jeres fotoalbum? Vælg en fotograf med en fremtidssikret stil, der kan tage billeder, som I vil være stolte af i dag og mange år ud i fremtiden.  

Kan I sammen med jeres potentielle bryllupsfotograf?

Det er ikke nogen overdrivelse at sige, at den fotograf I vælger til jeres bryllup i København, vil spille en af de største roller i festlighederne. Fotografen kommer til at følge jer rundt hele dagen lang. Så det er vigtigt, at I kan lide jeres fotograf! I skal føle jer godt tilpas i deres selskab og rent faktisk være i stand til at ignorere dem. Der er intet værre end et par, som synligt er distraheret af deres fotograf.

Det er væsentligt at møde jeres potentielle bryllupsfotograf enten fysisk eller på Zoom, hvis I gerne vil have en fornemmelse af, hvem de er. Får de jer til at slappe af? Føler I, at de forstår, hvad I vil have? Hvis I kan lide dem, kan I finde ud af, om de er ledige på jeres valgte dato, før I går videre til næste trin!

Bryllupsfotograf og foto session af brudepar på Skjoldenæsholm

Lyt til jeres hjerter

Efter I har vurderet deres stil, deres priser og personlighed er det tid til at beslutte jer. Når det kommer til at vælge den perfekte bryllupsfotograf, betyder det ofte i sidste ende, at I skal lytte til jeres hjerter, Hvis deres billeder taler til jer, I kan lide deres personlighed, og de ikke kommer til at sprænge jeres budget, så er det nok en god idé at booke dem!

Jeg håber, at jeg har hjulpet jer i jeres jagt efter den perfekte fotograf til jeres bryllup i København! Det vil helt sikkert være en ære, hvis vi kunne tage skridtet videre, og at jeg kunne få lov til at være en del af jeres store dag. Jeg er en erfaren fotograf, der er bosat og arbejder i København, og som elsker at fotografere bryllupper i en ren og klassisk stil. Hvis I vælger mig til at forevige jeres bryllup, kan I sagtens sige til jeres gæster, at de ikke behøver at tage billeder. For jeg vil være der, klar til at fange alle de smukke øjeblikke så de kan blive en del af jeres særlige album.

I er velkomne til at kigge igennem min portfolio, og hvis I kan lide, hvad I ser, så kan I også tage et kig på mine priser, hvor I kan finde en oversigt over mine pakker. Hvis I har spørgsmål, må I meget gerne kontakte mig på min kontaktside.